Historia

Vuonna 2012 syntyi ajatus soittimien kivijalkamyymälästä, josta saa henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua, ja jossa pääsee kokeilemaan tuotteita ja erikoisuuksia, joita ei muualta löydy. Sopivien liiketilojen löytyessä Kitarakellari näki päivänvalon. Vuosien saatossa toiminta ja valikoima ovat kasvaneet. Nykyään Kitarakellarista löytyy niin uusia kuin käytettyjä soittimia, sekä laaja valikoima oheistarvikkeita ja varaosia. Tärkeänä osana liikkeen toimintaa on myös huolto- ja korjaustyöt.

Syksystä 2017 lähtien Kitarakellari on tarjonnut myös soittotunteja. Tarjolla on kitara-, basso-, ukulele- tai musiikinteoriaopetusta.

Myymälän sijainti:

Kitarakellari Oy
Kirkkotie 15 K 1
02700 Kauniainen

Käynti Kauniaistentien puolelta. Apteekin alla.

Tutustu henkilökuntaan

Tim Weckman

CEO + Yrittäjä

Tim Weckman Puh: 040 162 2985

Kitarakellarin omistaja Tim Weckman korjaa ja rakentaa kielisoittimia. Tim vastaa myymälän aukioloaikoina kiperimpiinkin kysymyksiin ja palvelee asiakkaita asiantuntevasti -- ammattitaidon ylläpitoon kuuluu jatkuva tiedonkeruu ja usein erikoisempiinkin pulmiin löytyy Timiltä jonkinlainen ratkaisu! Vapaa-ajallaan Tim viihtyy pajallaan rakentaen autoja sekä tietysti kitaroita. Oma paja mahdollistaa monenlaisten customtöiden toteutuksen.

Timiin saa yhteyden puhelimitse myymälän aukioloaikoina: 040 1622985

Voit myös lähettää sähköpostia Timille info (at) kitarakellari (piste) fi

Jose Bernardo

CDO + Soitonopettaja

Jose Bernardo Puh: 044 9241675

Jose Bernardo on säveltäjä/sovittaja ja hän soittaa useita soittimia. Hän aloitti soitonopettajana ja webmasterina Kitarakellarissa syksyllä 2017.

Jose aloitti musiikinopinnot vuonna 1988 Oulunkylän Pop/Jazz-opistolla. Hän suoritti musiikin ammattikorkeakoulututkinnon Berklee College of Music:ssa vuonna 2002 ja Master Certificate in Guitar Performance tutkinnon Berklee Online:ssa vuonna 2014.

Vuosien 2007-2015 aikana Jose asui Hongkongissa, jossa hänellä oli kitarakoulu nimeltä Riff Centre. Hän opetti myös German Swiss International School ja Hong Kong International Learning Academy nimisissä kouluissa ja kirjoitti opetuskolumneja GuitarBench and Ukulele Rhythms webzineihin.

Silloin kun Jose ei työskentele musiikin parissa, hän viettää aikaa perheensä kanssa, tekee videoita omalle YouTube-kanavalle ja harrastaa kokkaamista.